Каталог

Щоб ваш посуд був завжди чистим, самої посудомийної машини недостатньо. Потрібні також ефективні мийні засоби для посудомийної машини, сіль та кондиціонер-ополіскувач. Адже агрегату належить розчинити жири та відмити залишки їжі, що присохли, і часто все це доводиться робити в досить жорсткій воді.

posudomoyka2

Мийний засіб для посудомийної машини (ПММ) – це лужний розчин поверхнево-активних речовин, саме такий склад справляється з жиром та іншими забрудненнями. На відміну від рідкого засобу для миття духовки він може бути у вигляді порошку, таблеток або гелю.

Сіль для посудомийки потрібна для відновлення йонообмінної смоли, яка пом'якшує воду. А з ополіскувачем, здається, все зрозуміло: він потрібен щоб змити залишки ПАР. І ще усунути неприємний запах.

Виробники деяких комбінованих засобів стверджують, що їхня продукція – два, а то й три в одному. Але, як правило, при всій зручності застосування якість миття такими засобами залишає бажати кращого.

Отже, як вибрати мийний засіб для посудомийної машини, щоб посуд виглядав чистим та красивим, без розводів, плям і подряпин, та й для здоров'я це було безпечно?

Найгірші та кращі миючі засоби для посудомийних машин: від чого це залежить?

В основі мийного для посудомийки будь-якої форми – ПАР та допоміжні компоненти. Але природа і властивості цих інгредієнтів може бути різною, тому якість самих засобів відрізняється.

Хтось вважає порошок для ПММ найзручнішим засобом, тому що його легко дозувати залежно від ступеня забруднення посуду, а комусь це здається надто складним.

Так само дехто віддає перевагу миючим таблеткам для посудомийної машини як простому у застосуванні рішенню, а інших не влаштовує їх нераціональне використання на швидких циклах миття або для невеликої кількості посуду.

Гель для миття посуду в посудомийній машині – це аналог "рідкого порошку". Серед його переваг – те, що він швидше розчиняється, не створює пил і, можливо, легше дозується.

posudomoyka3

Які з них – найкращі мийні засоби для посудомийних машин? Насправді ті, що дають у ваших умовах найліпший результат та найзручніші саме для вашої родини. Адже можливості посудомийки, харчові звички, матеріал посуду та жорсткість води у всіх різні. І тут потрібно діяти шляхом спроб і помилок, щоб вибрати оптимальний варіант.

Безпечні мийні засоби для посудомийних машин від De La Mark

Український виробник екосертифікованої побутової хімії De La Mark завоював відданість своїх покупців ефективними, але безпечними за складом засобами, такими як

Чи пропонує Деламарк безпечні мийні засоби для посудомийних машин? Так, у нашій лінійці для ПММ – порошок, рідина, сіль та ополіскувач, які доповнюють один одного та гарантують безпечну чистоту посуду. Порошок і сіль доступні в фасуванні 1 і 3 кг, рідина – 1 і 2 л.

Наші мийні засоби для посудомийних машин без хлору, фосфатів та фосфонатів, лаурилсульфату натрію, консервантів та барвників, а також їдких ароматів. Еко миючі для посудомийних машин від De La Mark містять тільки нетоксичні компоненти: соду, перкарбонат (сполучення соди та перекису – для дезінфекції та видалення стійких плям), солі лимонної кислоти, неіоногенні ПАР, які повністю змиваються, харчові загусники тощо.

Чи користувалися рідким засобом для посудомийки від Деламарк? Або віддаєте перевагу традиційному порошку? Діліться своєю думкою в наших соцмережах!

Повернутись на Головну
Додати коментар